New PDF release: Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om

By Finn Frandsen

"Åh, company ..." består af fireogfyrre korte, males tankevækkende tekster om top perform, branding, enterprise fact, buzzwords, forandringsledelse, gennemsigtighed, greenwash, intern kommunikation, matters administration, kampagner, kriseledelse, de fireplace P’er, public kin, rådgivning, netværkssamfundet, skandaler, strategi og whistleblowing. Og mange andre emner, som er oppe i tiden.

Et af de tilbagevendende temaer i bogen er den fascination, som mange ledere i erhvervslivet og i den offentlige sektor drives af eller er ofre for i deres ledelsespraksis.

De fleste af teksterne har tidligere været offentliggjort som klummer på bagsiden af Jyllands-Postens erhvervstillæg fra 2004 til 2014.

Show description

Read or Download Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for kindle: Spejderarbejdet blandt tyske flygtninge i Oksbøllejren by Birgit St. Villadsen,Flemming Larsen

Da Danmark blev befriet den five. maj 1945 var der ca. 230. 000 flygtninge i landet. Disse var anbragt i flygtningelejre rundt omkring i Danmark. Den største lejr var lejren i Oksbøl. Den var, da den var størst, på ca. 35. 000 indbyggere. Lejren var omgivet af pigtråd og lejrens beboere havde ikke mulighed for at bevæge sig udenfor lejren, ligesom den danske befolkning ikke måtte omgåes flygtningene.

Coach!: Fra drøm til virkelighed: 8 trin til flere klienter, - download pdf or read online

Denne lavatory giver den nødvendige viden om, hvad der skal til for at starte op som selvstændig trainer - og få luck med det. Bogen har en på én gang inspirerende og konkret tilgang, der gør den tilgængelig og anvendelig for enhver, som vil fra tanke til dealing with og rykke fremad med deres coachfirma.

Afstem dine forventninger: – Oplev bedre kommunikation, - download pdf or read online

I bogen præsenteres du for såvel Birgittes som five spændende personers gode råd til arbejdet med forventninger og synliggørelse af dem. Vi har alle sammen forventninger hele tiden og ingen kan gætte sig til dine forventninger. Hvis vores forventninger til andre og deres forventninger til os ikke bliver synliggjort, fører det ofte til misforståelser og frustrationer, som sluger energi.

Misbrug af rusmidler på arbejdspladsen: En håndbog i - download pdf or read online

Martin Fritzen underviser og vejleder om misbrugsproblematikker i nogle af Danmarks største virksomheder. I denne lavatory fortæller han om sine erfaringer med rusmidler blandt ansatte på danske arbejdspladser. Desuden skildres en række dilemmaer som ledere, medarbejdere og HR-personale typisk støder på, når en kollega har et forbrug af rusmidler, der skader vedkommendes arbejdsliv.

Extra info for Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition) by Finn Frandsen


by Brian
4.3

Rated 4.54 of 5 – based on 37 votes